Nainen aiheutti kuolonkolarin – järkytti Facebook-retostelullaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuolonkolarin aiheuttaneen 18-vuotiaan Brianna Longorian käytös on kummastuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Neitokainen oli nimittäin kehuskellut Facebookissa olevansa uutisissa, sillä hän oli ollut osallisena kahden ihmisen hengen vaatineessa kolarissa.

KTLA-uutiskanavan mukaan onnettomuus oli sattunut Kalifornian Lancasterissa. 18-vuotias naiskuski oli ajanut stop-merkin takaa pysähtymättä ja hän oli törmännyt toiseen ajoneuvoon. Kolarin seurauksena kaksi ihmistä sai surmansa. Brianna ja hänen kyydissään olleet henkilöt selvisivät lievillä vammoilla.

Kolarista on käynnistetty tutkinta, mutta syytteitä ei ole vielä nostettu. Osallisia on kuultu ja tutkijoille on varmistunut, ettei Longoria ollut lääkkeiden, huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena onnettomuuden sattuessa. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, miksi Brianna ei pysähtynyt stop-merkillä.