Naiskuski oli superihminen? Söi pasta-annosta moottoritiellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Asianmukaiseen liikennekäyttäytymiseen kuuluu, että tien päällä otetaan myös muut kulkijat huomioon. Ei siis riitä, että pitää huolta omasta etenemisestä ja sääntöjen noudattamisesta. Valppaavaisuus ja kanssaliikkujoiden kunnioittaminen on toimivan liikenteen perusta.

Mariusz Kedziorin kojelautakamera kuvasi erikoisen näyn lähellä Manchesterin lentokenttää. Punaista Ford Fiestaa ajanut nainen aterioi ratin takana samaan aikaan kun hän kuljetti ajoneuvoa noin 80 kilometrin tuntivauhdilla. Nainen nautti haarukalla ilmeisesti pastasalaattia.

Videolta näkee, että neljäkaistainen moottoritie on vilkkaasti liikennöity. Autonkuljettaja ei varmaan ymmärrä, että hetkellinen huomion herpaantuminen saattaa aiheuttaa runsaasti vaaratilainteita sekä hänelle itselleen että lukuisille sivullisille. Ruokapöytää ei turhaa kutsuta huonekaluksi, jonka ääressä syödään. Autolla ajetaan.