Televisio sammutettiin – koiran reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat rutiineja ja oppivatkin nopeasti elämään omistajiensa päivärytmien mukaan. Koirat tietävät yleensä melko tarkasti milloin omistajilla on tapana herätä, mihin aikaan he saapuvat töistä kotiin ja milloin nukkumaan menemistä aletaan suunnittelemaan.

Madison Blakey on julkaissut hauskan videon hänen äitinsä Luke-nimisestä koirasta, joka reagoi aina siihen kun olohuoneen televisio sammutetaan. Illalla koira tulee olohuoneeseen television alle makoilemaan ja viettämään päivän viimeisiä hetkiä perheen kanssa television äärellä. Koira kuluttaa aikaansa omalla tyynyllään ja odottelee, että perhe menisi nukkumaan.

Television sammuttamisesta kuuluu merkkiääni, joka herättää koiran joka kerta. Luke-niminen koira tietää heti äänen kuultuaan, että nyt on nukkumaanmenoaika. Koira nousee välittömästi pediltään ja kävelee päättäväisin askelin makuuhuoneeseen odottelemaan isäntäväkeä.