Videon katsomisella kerätään rahaa pelastetuille koirille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Soul Pancake ja koiranruokaa valmistava Puppy Chow löivät viisaat päänsä yhteen ja saivat aikaiseksi todella hyväntuulisen kampanjan. He kuvasivat yhdessä ilahduttavan videon, jonka katsomisella ihmiset lahjoittavat ruokaa pelastetuille koirille.

Videolla nähdään millainen voima koiranpennuilla ihmisiin oikein on. Vakava treenisali, tylsistyneet lapset ja väsyneet vanhukset kokevat todellisen ravistelun, kun heidän eteensä tuodaankin yllättäin puisilla pikkukärryillä monta koiranpentua.

Koiranpennut nostivat tunnelman kattoon heti ja toivat ihmisille hymyn huulille. Tämän videon myötä Puppy Chow lupaa lahjoittaa jokaista katselukertaa kohden puoli kiloa Puppy Chow Natural -koiranruokaa pelastettuja koiria ruokkivalle Rescue Bank -ruokapankille. Lahjoituksia tehdään aina 500.000 katseluun saakka, mikä onkin täyttymässä kodittomien koirien onneksi hurjaa vauhtia.