YouTube pilaili: Katso videot Snoop Doggin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube keksi aprillipäivänä hauskan pilan, jonka se julkaisi sivustollaan. Videolla YouTube kertoo uudesta ominaisuudesta, jonka avulla katsoja pystyy katsomaan jokaisen videon Snoop Doggin kanssa.

Videolla näytetään, miten videoihin pystyy saamaan uuden SnoopaVision-ominaisuuden päälle. Ominaisuuden avulla videot pystyy katsomaan 360-asteisena. Kun kuvaa lähtee liikuttamaan hiiren avulla sivulle, saa ilokseen huomata, että myös Snoop on liittynyt seuraan katsomaan hauskaa videota.

SnoopaVision-painiketta mainostava video sai nopeasti yli 28 miljoonaa katselua ja lähes 100.000 katsojaa oli sitä mieltä, että pila oli hauska. YouTube on lisännyt videon kuvaukseen vielä selvennyksenä katsojille hyvät aprillipäivän toivotukset, että kukaan ei ottaisi videota liian tosissaan.