Tyttö pukeutui äidiksi ostaakseen alkoholia – tyyli oli nappisuoritus!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuoret haluavat usein saada ensimmäisiä kokemuksiaan alkoholin kanssa jo ennen kuin he ovat täysi-ikäisiä. Alkoholin hankkiminen voi kuitenkin nuorena olla hieman mutkikasta, minkä vuoksi eräs neuvokas teinityttö tajusikin naamioitua vanhemmaksi naiseksi alkoholiostoksille.

Ellie-May Campbell on julkaissut kuvan ystävästään Daisysta, jonka he ovat naamioineet äidiksi. He eivät ole yrittäneet tehdä Daisystä heidän kummankaan oman äidin näköistä vaan saada hänet näyttämään ylipäätään vanhemmalta naiselta kenellä voisi olla lapsia.

Campbellin julkaisemaa kuvaa on jaettu Twitterissä yli 15.400 kertaa ja noin 20.000 käyttäjää on tykännyt siitä. Ihmiset ovat olleet huvittuneita siitä miten tarkasti tytöt onnistuivat toistamaan stereotypisen äidin tyylin aina saappaista ulkotakkiin, hiustyyliin ja aurinkolaseihin saakka.