Koira nukahti rekan kojelaudalle – karu herätys horjahtaessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit nukahtavat usein väsyneen päivän päätteeksi mitä kummallisempiin asentoihin. Uupuneina lemmikit pystyvät nukahtamaan jopa seisaalleen, minkä yksi koiranomistaja pääsikin todistamaan pitkän automatkan päätteeksi.

Nainen on kuvannut YouTube-videolle, kun hänen pieni matkustuskumppanina toiminut koirakaverinsa oli nukahtanut pitkän ajomatkan aikana puoliksi pystyyn. Koira nukkuu auton kojelaudalla niin, että sen etujalat ovat antaneet periksi takatassujen ollessa vielä edelleen seisoma-asennossa.

Koira kokee valitettavan ja melko karun herätyksen horjahtaessaan. Koiran tasapaino pettää ja se kellahtaa nukkuessaan sivullepäin, minkä vuoksi pikkuinen putoaa kojelaudalta alas. Koira putoaa kuitenkin onneksi jaloilleen ja näyttää olevan täysin kunnossa pientä säikähdystä lukuunottamatta.