Koirat pelaavat jääkiekkoa – julkkiskoira naurattaa jälleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Crusoe-nimisestä mäyräkoirasta tuli jo pari vuotta sitten nettijulkkis, kun koirasta kuvattiin hauskoja videoita, joissa se oltiin puettu erilaisiin sille räätälöityihin namiaisasuihin. Nyt Crusoe ja mäyräkoirakaveri Oakley ovat saaneet yllensä jääkiekkovarusteet.

Suositulle mäyräkoiralle perustettu Crusoe the Celebrity Dachshund -kanava on julkaissut uuden hauskan videon, jossa Crusoe ja Crusoen veli Oakley pelaavat ulkona jääkiekkoa pallon kanssa. Koirille on puettu hauskat pelipaidat, joissa on jääkiekkomaila valmiiksi kiinnitettynä.

Koirat pelaavat jääkiekkoa pelipaidat yllään pallon kanssa hieman omilla säännöillään. Koirat kuljettavat palloa milloin tassujensa välissä ja milloin suussa. Toinen koirista on maalissa kun toinen yrittää saada maaliin palloa, joka lopulta vieriikin rauhallisesti maaliin koiran jalkojen vierestä.