Tältä vanhuus näyttää nuorten silmissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suhtautuminen ikään ja vanhuuteen muuttuu mitä vanhemmaksi elää. Teini-ikäisenä yli 20-vuotiaat saattavat tuntua aikuisilta kun taas yli 20-vuotiaana aikuisilta tuntuvatkin vasta 40-vuotiaat. Ikä on vain numero, joka muuttuu ja kasvaa ihmisten mielen pysyessä silti nuorena.

AARP-kanava julkaisi YouTube-kaavallaan mielenkiintoisen videon, jossa nuoret aikuiset näyttävät miltä vanhuus heidän mielestään näyttää. Aluksi heiltä kysyttiin minkä ikäisenä he pitäisivät itseään vanhana. Tähän vastattuaan nuoret saivat tavata henkilön, joka oli lähellä sitä ikää, jota kuvattavat pitivät vanhana.

Vanhemman henkilön tavattuaan parien tuli opettaa toisilleen jokin taito, jonka he itse osaavat hyvin. Nähdessään, että vanhemmatkin pystyvät samoihin asioihin, nuorten aikuisten käsitys vanhuudesta muuttui merkittävästi.