Odottamaton näky maantiellä – karhunpoikaset leikkivät keskellä tietä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Montanassa sijaitsevan Glacier National Park -puiston läpi ajaneet autoilijat ja motoristit saivat mukavan yllätyksen kun kaksi suloista karhunpoikaa oli päättänyt tulla keskelle tietä leikkimään. Poikaset pysäyttivät liikenteen kummaltakin puolelta tietä, kun ihmiset jäivät ihastelemaan poikasten leikkejä.

Videolla nähdään miten kuski pysähtyy nähdessään tiellä kaksi pientä mustaa hahmoa. Hahmot osoittautuvat kahdeksi karhunpojaksi, jotka ovat päättäneet tulla metsän siimeksestä keskellä autotietä ottamaan mittaa toisistaan.

Karhunpojat painivat tiellä eivätkä välitä ihmisistä mitään. Ihmiset tulevat kurkistelemaan ja seuraamaan karhujen leikkejä ulos autoistaan, että he saavat otettua karhuista parempia kuvia. Lopulta karhunpojat menevät takaisin metsään ja antavat kuskien jatkaa matkaansa.