Koira tunsi maanantain nahoissaan – ei käy kateeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä väsymys voi saada olon tuntumaan niin uuvuttavan raskaalta, että ei jaksa liikkua mihinkään vaikka olisikin heittäytynyt makuulle huonoon paikkaan tai epämukavaan asentoon. Eräs koira tietää täysin tämän tunteen eikä jaksanut liikkua vaikka peittyikin makuupaikassaan hiekalla.

Videolla nähdään huvittva tilanne, jossa koirakaverukset ovat ulkona. Toinen makaa väsyneenä maassa, mutta toisella riittää virtaa tämänkin edestä. Pirteämpi kaveri on alkanut kaivamaan hiekkaan kuoppaa eikä se edes huomaa potkivansa hiekkaa makoilevan koiran päälle.

Väsynyt koira makaa maassa kyllästyneen näköisenä samalla kun toinen potkii kaivamaansa hiekkaa sen kuonon päälle. Touhukas kaveri on niin keskittynyt kaivamisurakkaansa, ettei se tiedä peittävänsä ystäväänsä hiekan alle.