Turisti halusi lentokoneesta lähikuvan – kone oli osua päähän!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä on niin omistautunut kuvaamiselle, että laittaa jopa oman henkensä vaaraan napatakseen hyvän valokuvan. Nyt videolle tallentui uskomaton tilanne, kun yksi valokuvaaja oli jäädä laskeutuvan lentokoneen alle.

360-asteisella videolla nähdään hurja tilanne, jossa miesturisti on mennyt kiitoradan päähän valokuvaamaan laskeutuvaa lentokonetta. Kuvaaja katsoo niin uppoutuneena kameran linssin takaa kuvaa, että ei edes ole huomata, että lentokone lentää suoraan häntä kohti.

Juuri kun lentokone on osumassa mieheen hän ehtii laskeutua kumaraan ja väistää konetta. Mies kääntyy kuitenkin nopeasti ja kuvaa konetta vielä uudelleen ihan kuin hän ei edes olisi huomannut hurjaa läheltä piti -tilannetta.