Kim Kardashian paljasti: Seksiä lentokoneessa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lentokoneessa lennon aikana seksiä harrastaneet ihmiset pääsevät perinteisesti kymppikerhon jäseniksi. Nyt Kim Kardashian on kehunut harrastaneensa seksiä lentokoneessa ja päässeen kyseisen kerhon jäseneksi. Hän paljasti asian nettisivujensa kyselytunnilla.

– Kuulunko kymppikerhoon? Kyllä. Pidän kuitenkin yksityisyydestä, enkä harrastaisi seksiä välttämättä tavallisessa matkustajakoneessa. Tai sitten sen pitäisi olla kansainvälinen lento. Silloin oli kansainvälinen lentomatka ja yö, eikä kukaan ollut näkemässä, KIm Kardashian muistelee kerhoon liittymistään.

Samaan hengenvetoon 35-vuotias Kanye Westin vaimo tunnustaa, että se ei kuitenkaan ole erikoisin paikka, jossa hän on harrastanut seksiä. Nainen kertoo sekstailleensa jopa elokuvateatterissa. Kimillä ja Kanyella on kaksi lasta. Tarina ei kerro, onko heistä toinen tai molemmat saaneet alkunsa julkisella paikalla harrastetun seksin ansiosta.