Kaikkien aikojen surkeimmat hääkuvat? Ensin tuli itku ja sitten nauru

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jaclyn Ying meni äskettäin naimisiin. Hän oli miehensä kanssa tilannut hääseremoniaan ja -juhlaan hääkuvaajan, joka tulisi ikuistamaan kauniisti ja ammattimaisesti heille tärkeän päivän. Kun nainen oli saanut valokuvaajalta kuvat, hän koki kuitenkin suuren järkytyksen.

Jaclyn Ying on julkaissut Facebook-sivuillaan ammattilaisen ottamat hääkuvat, joista he joutuivat maksamaan. Kuvat ovat todella huonolaatuisia, erikoisista kuvakulmista otettuja ja kaikin puolin epäammattimaiselta näyttäviä otoksia. Nähtyään kuvat morsian ei tiennyt olisiko hänen kuulunut itkeä vai nauraa. Katso kuvat tästä.

Ying kirjoittaa albumin julkaisun yhteydessä aluksi itkeneensä saatuaan kuvat. Järkytyksen jälkeen häntä oli alkanut kuitenkin niin paljon huvittamaan huonot kuvat ja koko tilanne, että hän oli päättänyt julkaista kuva-albumin muidenkin ihasteltavaksi. Kuvien yhteydessä morsian myös pyytää häävieraita lähettämään heidän ottamiaan otoksia, koska ne ovat luultavasti parempia kuin viralliset hääkuvat.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook