Hätäkeskukseen erikoinen soitto: ”Tanskandoggi puussa jumissa!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Palomiehet ovat pelastaneet puuhun jumiutuneen tanskandoggin Louisvillessa, Nebraskassa. 55-kiloinen lemmikki oli kiivennyt pihapuun oksille sillä välin, kun sen omistaja oli ollut perheensä kanssa ravintolassa. Kotiin palattuaan perheenjäsenet eivät löytäneet koiraansa.

Sitten omistaja Wes McGuirk huomasi Kora-koiransa puussa. Mies yritti ensin auttaa koiraansa laskeutumaan puusta, mutta Kora oli liian korkealla eikä se uskaltanut liikkua. McGuirk joutui soittamaan pelastuslaitoksen paikalle. KHOU-kanavan mukaan palomiehet eivät aluksi uskoneet hätätilannetta todeksi.

He luulivat Wesin pilailevan. Paloauton saavuttua pihatielle palomiehet näkivät puussa värjöttelevän tanskandoggin . Ilta oli alkanut jo hämärtää ja Kora oli kylmissään. Palomiehet saivat koiran alas puusta kiinnittämällä sille valjaat ja laskemalla sen pelastuskankaalle. Maahan päästyään Kora juoksi sisälle taloon aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat