Sairaalloisen lihava mäyräkoira laihdutti puolet elopainostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ihmisten sairaalloinen ylipaino on vakava kansantaloudellinen ongelma, mutta ihmisten ohella myös lemmikit ovat lihavampia kuin koskaan aiemmin. Mäyräkoira Vincent, lempinimeltään Läski Vincent, kauhistutti taannoin ihmisiä ylipainollaan.

Julkkikseksi Yhdysvalloissa noussut Vincent oli niin lihava, että se ei kyennyt kunnolla edes kävelemään. Sairaalloisen lihava koira on sittemmin onnistunut laihduttamaan puolet elopainostaan rankalla dieetillä ja kuntoilulla.

Koiran adoptoinut Melissa Anderson ryhtyi kuntouttamaan Vincentiä muun muassa aerobisella liikunnalla, kuten pitkillä lenkeillä sekä ruoka-annosten tiukalla valvonnalla. Nyt koira on saavuttanut 19 kilon ihannepainonsa ja on onnellisempi kuin koskaan sitten pentuaikojensa.

Splash
Splash
Splash
Splash