Teinivaimo verisenä kadulla – vähemmästäkin liikenne seisahtuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona ja mediapersoonana tunnettu Courtney Stodden paljasti taannoin viihtyvänsä kotonaan parhaiten alastomana ja meikittömänä. 21-vuotias kaunotar nauttii rohkeiden kuviensa saamasta huomiosta, mutta ajoittain käyttää itseään myös hyvien asioiden eteen.

Eilen Courtney Stodden osallistui PETA-järjestön mielenosoitukseen, jossa hän jakoi veriseksi kissaksi naamioituna tietoa eläinten kaltoinkohtelusta Hollywoodin La Cienega -kadun varrella sijaitsevan lemmikkikaupan edustalla. Verinen teinivaimo sai niin suuren huomion, että liikenne vilkkaalla kadulla lopulta seisahtui.

Viime aikoina Courtney on kehuskellut useissa Instagram-kuvissaan, että hän on uskaltautunut kameran eteen ilman meikkiä, ilman vaatteita ja ilman hiustuotteita. Netissä julkaistut kuvat ovat tähtösen mukaan muokkaamattomia. Monet Stoddenin faneista ovat sitä mieltä, että hän on paljon viehättävämpi ilman paksua meikkikerrosta.

Splash
Splash
Splash
Splash