Mitkä muodot! Palomieskalenterissa uhkeat naiset ensikerran pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Palolaitokset ovat viime vuosina keränneet ympäri maailmaa rahaa esimerkiksi virkistystoimintaan tai hyväntekeväisyyteen julkaisemalla ja myymällä omia poikakalentereitaan. Koska valtaosa palomiehistä on raamikkaita lihaskimppuja, ovat poikakalenterit olleet usein menestyksiä. Nyt tilanne on muuttunut.

New Yorkin palolaitos on nimittäin esitellyt historiansa ensimmäisen kalenterin, jossa näyttävimmät kuvat esittelevät miesten sijaan naisia. Kalenterin perusteella New Yorkissa työskentelee myös poikkeuksellisen näyttäviä ja muodokkaita naisia pelastamassa ihmishenkiä päivittäin.

Naisten mukaantulon myötä kalenterin virallinen nimi on nyt Calendar of Heroes, eli Sankarikalenteri. Kalenteri on kaksipuolinen, ja toisella puolella nähdään edelleen lihaksikkaita miehiä. Ostaja saa siis jatkossa itse päättää haluaako katsella seinällään miehiä vai naisia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash