Jodie Marsh erosi 8 kuukauden avioliiton jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentajana, glamourmallina ja mediapersonana tunnettu Jodie Marsh hehkutti hiljattain elävänsä elämänsä onnellisinta aikaa. Hän oli löytänyt rinnaleen vihdoinkin miehen, joka kiinnosti lemmikkieläimiä enemmän.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Valitettavasti vain viikko viimeisimpien yhteiskuvien jälkeen Jodie Marsh ilmoittaa Instagramissa eronneensa tuoreesta aviomiehestään James Placidosta. Hän ei ole kommentoinut eroa sen jälkeen, mutta vakuuttaa voivansa hyvin ja selviytyvän kaikesta. Sen sijaan hän on julkaissut kuvia koiriensa kanssa ulkoilemisesta.

Jodie Marsh oli viettänyt vuoden ajan selibaattia ennen Jamesin tapaamista. Nainen oli kokenut paljon vastoinkäymisiä rakkaudessa ja hänen avioliittonsa oli päättynyt pettämiseen. Hän kertoi, että kaikki hänen parisuhteensa olivat epäonnistuneet tavalla tai toisella, ja selibaatti oli Jodien mielestä ratkaisu ongelmaan. Valitettavasti nainen on jälleen eronnut.