Petri Nygårdin räväkkä paluu: ”Nussittuna nukut paremmin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen rääväsuuräppäri Petri Nygård tekee nyt paluun maanantaina julkaistavalla singlellään. Kappaleen nimi on hyvin petrinygårdmaisesti Pannaan Suomi kuntoon. Kuten kappaleen nimestä voidaan arvata, on nyt kyseessä kappale, jonka lyriikat ovat saaneet inspiraatiota politiikasta.

– Kun sä katot mun runkoo, mä tiedän, että sun kanssa voisin panna koko Suomen kuntoon. Haluan höylää kuin halpaa juustoa. Nussittuna nukut paremmin, kappaleen kertosäkeessä todetaan.

Kertosäkeen härskein osuus tuli suomalaisille tutuksi perussuomalaisten Toimi Kankaanniemen tekstiviestikohusta, jossa hän oli kirjoittanut naiselle lähettämäänsä viestiin ”Nussittuna nukkuisit sikeästi”.

Petri Nygård Pannaan Suomi kuntoon
Petri Nygård Pannaan Suomi kuntoon