Älä tee näitä virheitä meikkivoiteen kanssa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Siisti ja luonnollinen meikki lähtee aina siitä, että meikin pohja on tehty huolellisesti ja juuri oikeanlaisilla sävyillä. New Yorkissa meikkitaiteilijana toimiva Sandy Linter kertoi Woman’s Health -lehdelle, mitkä ovat yleisimpiä naisten tekemiä virheitä meikkivoiteen kanssa.

Moni nainen yrittää Linterin mukaan ostaa täysin omaa ihon sävyä vastaavan meikkivoiteen, mutta ei kuitenkaan ole tyytyväinen lopputulokseen. Jos tuote on täysin oman ihon kanssa samaa sävyä, lopputulos voi jäädä värittömän tai elottoman näköiseksi. Tämän vuoksi Linter kehottaakin ostamaan hivenen lämpimämmän sävyn meikkivoidetta valitessa.

Virheitä peittäessä Linter kehottaa varmistamaan, että peiteainetta ei tule laitettua liian paksua kerrosta. Paksu peiteainekerros alkaa lopulta kiinnittämään ihmisten huomion luultavasti vielä enemmän kuin pieni näppy tai tummat silmänaluset olisivat.