Hotelliasukas löysi sängystä oksettavan viestin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Väsynyt matkailija on järkyttynyt pahanpäiväisesti löydettyään hotellihuoneensa sängystä ällöttävän yllätyksen. Nukkumaan mennyt matkustelija oli huomannut peittojensa välissä pienen paperilapun, johon oli kirjoitettu viesti.

Lapussa luki: ”Jos luet tämän, se tarkoittaa sitä, että siivoojat eivät ole vaihtaneet lakanoitasi!”. Courtyard Marriott -hotellin muistilapulle kirjoitettu viesti oli peräisin huoneen aiemmalta asukkaalta. Asiasta kauhistunut matkailija on julkaissut kuvan lapusta sosiaalisessa mediassa.

Reddit-käyttäjä ei ole paljastanut hotellin tarkempaa sijantia. Ihmiset ovat olleet järkyttyneitä hotellin toimista ja ala-arvoisesta siivouspalvelusta. Nukkuminen likaisissa lakanoissa on monen bakteerikammoisen matkailijan pahin painajainen.

View post on imgur.com