Värikäs kahvitrendi ihastuttaa – toivottavasti pian Suomessakin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahvilatyöntekijät ovat alkaneet mittelemään sosiaalisessa mediassa taidoillaan. Verkossa on useita upeita taidonnäytteitä, joissa ammattilaiset ovat loihtineet jonkin kauniin maiseman tai vaikkapa muotokuvan kahvin päälle kaadettuun maitovaahtoon.

Las Vegasin Sambalatte-kahvilassa työskentelevä Mason Salisbury esittelee omalla ibrewcoffee-kanavallaan Instagramissa kauniita erikoiskahveja, joita hän on loihtinut asiakkailleen. Naisella on melko erikoinen tapa tehdä kahviin kuvioita värikkäällä maitovaahdolla.

Salisbury loihtii kahvilassa ihanan värikkäitä kahvikupposia, joissa vaahto on tehty ruskean eri sävyjen sijaan kirkkaita värejä ja pastellin eri sävyjä käyttäen. Värikkäät kahvit tuovat varmasti heti hymyn asiakkaiden huulille ja saavat päivän alkamaan entistäkin pirteämmin.