Teetkö aina väärän valinnan? Niin tämäkin taapero

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monista hyvistä vaihtoehdoista valitseminen on välillä haastavaa. Valintojen tekeminen on aina vaikeaa eikä se yleensä aikuisiälläkään vielä helpota. Omaa valintaa seuraa jossittelu ja vertaileminen siitä josko jokin toinen olisikin ollut parempi vaihtoehto.

Nyt videolla nähdään pieni taapero, joka tekee luultavasti elämänsä ensimmäisiä isoja päätöksiä itsenäisesti. Taapero on päässyt valitsemaan itselleen monien upeiden kurpitsojen seasta kurpitsaa, jonka hän haluaa omakseen.

Isä pyytää videolla pikkuista valitsemaan kurpitsojen seasta itselleen sen, jonka hän haluaa. Pienen kiertelyn jälkeen taapero tekee valinnan, joka on isän mielestä väärä. Tyttö valitsi omakseen kurpitsan, joka on liiskaantuneena nurmikkoon. Isä sai tämän päivän aikana oppia, että aina tyttären valinnat eivät tule olemaan hänen mielestään oikeita.