Demi Lovato suihkunraikkaana selfiessä – upea näky ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Demi Lovato koki taannoin kovia, kun hän joutui hyvästelemään rakkaan perheenjäsenensä kojootin hyökättyä perheen lemmikkikoiran kimppuun tähden kotipihalla. Sittemmin elämä on palannut taas raiteilleen. Demi on usein peräänkuuluttanut luonnollista kauneutta muun muassa some-kuvissaan.

Splash
Splash

Nyt Demi nähdään poseeraamassa suihkunraikkaana ja ilman meikkiä Instagramissa julkaisemassaan selfie-poseerauksessa. Kuva osoittaa, että Demi on upea kaunotar myös ilman meikkiä, ja että hän näyttää siitä huolimatta melkoisen erilaiselta täysissä juhlameikeissä. Jokainen voi itse päättää kumpi look sopii Demille paremmin.

Sun kissed ☀️ www.devonnebydemi.com #natural #freckles #nomakeup #DevonneByDemi

Kuva, jonka Demi Lovato (@ddlovato) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat