Facebook loi virtuaalisen selfiekepin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookin vuosittainen F8-tapahtuma järjestettiin tällä viikolla San Franciscossa. Tänä vuonna tapahtumassa esiteltiin muun muassa ToyBox -virtuaaliohjelmistoa ja sen myötä virtuaalista selfiekeppiä.

Yleisötilaisuudessa Facebookin Mike Schroepfer puki päähänsä Oculus Rift -virtuaalikypärän esitelläkseen ToyBoxin teknologiaa. Mies matkusti yhdessä tilaisuuteen etänä Facebookin toimistolta osallistuneen Michael Booth -nimisen insinöörin kanssa virtuaaliseen Lontooseen.

Yksi ToyBoxin eniten huomiota keränneistä ominaisuuksista oli virtuaalinen selfiekeppi. Miehet ottivat kepillä yhteiskuvan, jossa kummankin virtuaaliversiot poseeravat virtuaalisen Lontoon kaduilla.

Käyttäjät voivat jakaa virtuaaliselfien tietenkin Facebook-sivullaan. Tämä tapahtuu asettamalla kuvan eteen ilmestyvään postilaatikkoon, josta viesti lentää sinisenä säteenä käyttäjän Facebook-syötteeseen.