Mitä Las Vegasissa tapahtuu? ”Rikosten määrä räjähtänyt”

Matkailu Ohhoh! · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin turistikohteisiin lukeutuva Las Vegas on monien to-do -listalla, sillä suurta ruotsinlaivaa muistuttava pelimaailman pääkaupunki tarjoaa monenlaista viihdettä. Nyt Yhdysvalloista kantautuu kuitenkin huolestuttavia tietoja Las Vegasin rikollisuudesta.

Pelikaupunki tunnetaan vahvoista mafiasidoksistaan, ja taannoin kaupunkiin avattiinkin jopa oma mafiamuseonsa. Nyt viranomaisten tilastoissa on havaittavissa outo muutos, joka tuskin liittyy tuohon museoon. Rikosten määrä Las Vegasissa on nimittäin suorastaan räjähtänyt hetkessä, ja viranomaiset ovat ymmällään muutoksen syystä.

Murhien määrä on kasvanut 90 prosenttia, kun ryöstöjen ja seksuaalirikosten määrät ovat kasvaneet 25 prosenttia. Itsemurhia kaupungissa tehdään nyt enemmän kuin kolmeen viime vuosikymmeneen. Splash Newsin mukaan asiantuntijat epäilevät syyksi talousahdingon ja kodittomuuden lisääntymistä. Huoli omasta toimeentulosta saa heidän mukaansa ihmiset tekemään epätoivoisia tekoja.