Vinkit parempaan suuseksiin: ”Unohda kaikki aiemmat oletukset”

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suihinottamisessa pätee yksi sääntö ylitse muiden: Ei hampaita. Muuten miesten mieltymykset saattavat vaihdella suurestikin sen suhteen, kuinka nainen voi hänet poskihoidolla tyydyttää. Paljastamme nyt neljä vinkkiä, joiden avulla mies nauttii entistäkin enemmän naisen suorittamasta suuseksistä.

Ensinnäkin kannattaa unohtaa kaikki aiemmat oletukset suihinoton suhteen, sillä siihen ei ole yhtä ja oikeaa tapaa. Tuhannet miehet ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että suurin nautinto lähtee naisen asenteesta. Siitä, kuinka paljon neitokainen nauttii suuseksistä. Nautinnollisemmaksi tilanteen tekee se, että nainen suorastaan anoo lupaa suuseksiin. Naisen aloitteellisuus on monien mielestä tärkeää.

Naisten ei kannata puhua samalla tavalla kuin pornoelokuvien näyttelijät. Miehen sukupuolielimen kokoa on myöskään turha kehua, etenkin jos se on kooltaan keskiverto. Sen sijaan sukuelintä voi kuvailla täydelliseksi ja juuri itselle sopivaksi. Naiset voivat myös kertoa rakastavansa suuseksiä. Nautinto toimii parhaiten, kun molemmat osapuolet tuntevat toisensa hyvin. Jokaisen naisen tulee itse selvittää, mikä on se oman miehen aivot seinälle räjäyttävä juttu suihinottamisessa.