Koira antoi rakkautta kissalle – ei tainnut olla molemminpuolista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat eivät yleensä ole niin hellyydenkipeitä tai seurallisia kuin koirat. Monissa hauskoissa piirretyissä ja animaatioissa koirien ja kissojen välinen suhde onkin yleensä sellainen, että hassu koira kerjää huomiota, mutta kissa ei jaksa kiinnostua koiran hömpötyksistä.

Nyt kaikki stereotypiat koirien ja kissojen välisestä suhteesta on tuotu eloon kun videolle on saatu tallennettua kissan ja innokkaan mäyräkoiran hauska tilanne. Innokas mäyräkoira on kissan kimpussa, mutta kissaa ei voisi vähempää kiinnostaa koiran lähentely.

Videolla koira osoittaa ylitsevuotavaista rakkautta ja kiintymystä kissaa kohtaan. Koira suukottelee kissaa niin intohimoisesti, että putsaa varmasti samalla tehokkaasti myös tämän hampaat ja ikenet. Kissa irvistää ja yrittää pakoilla koiran kuonoa kääntämällä päätään pois, mutta mikään ei estä tätä innokasta kaveria suukottelemasta kissaa.