Valvontakamera paljasti: Koiranulkoiluttaja naarmutti autoja iltakävelyllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skotlannin Morayssa asuva nainen sai kokea melkoisen järkytyksen huomatessaan, että kadulla hänen parkkeeratun autonsa ohi kävellyt nainen oli mennessään raaputtanut auton kylkeen pitkän naarmun avaimella. Tapahtuma tallentui viereisen rakennuksen valvontakameraan, jonka avulla tekijää aletiin etsimään.

Videolla nähdään, miten autoa lähestyvä nainen kävelee rauhallisesti koiransa kanssa. Kun hän lähestyy autoa, hän ottaa avaimeksi epäillyn esineen käteensä ja alkaa naarmuttamaan autoa. Nainen vetää pitkän naarmun auton kylkeen aina tavaratilasta auton keulaan saakka.

Auton omistaja Shona Coull oli tyrmistynyt nähdessään videomateriaalin. Coullin auto ei ollut Mirror-lehden mukaan ainut vaan nainen oli ilmeisesti saman iltakävelynsä aikana naarmuttanut myös muita lähistölle parkkeerattuja autoja.