Miehet sytyttivät rullalautansa tuleen – upeat temput videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rullalautaileminen vaatii harjoittelua ja hyvää tasapainoa. Etenkin vaikeiden temppijen oppimiseen vaaditaan lukemattomia harjoittelutunteja. Eräät kaverukset lisäsivät harrastukseen kuitenkin vielä hieman lisää haastetta sytyttämällä rullalautansa tuleen.

BeyondSlowMotion on lisännyt YouTube-kanavalleen videon, jossa rullalaudat sytytetään tuleen. Miehet tekevät palavien rullalautojen päällä temppuja, jotka näyttävät vielä upeammilta liekehtivien lautojen ansiosta.

Video on kuvattu ylinopeudella, minkä ansiosta siitä on saatu aikaan todella näyttävä hienoilla hidastuksilla. Miehet ovat sytyttäneet palamaan myös joitakin esteitä ja tasoja, joiden päälle rullalautailijat hyppivät laudoillaan.