Tyttö tilasi iltapuvun Kiinasta – tällainen tuli postissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkkokaupoissa pitkien ja hoikkien mallien päällä nähtävät vaatteet voivat näyttää melko erilaisilta kuin lyhyemmän ja isomman henkilön päällä. Nettikaupoista tilatessa kannattaa myös olla tarkkana laadun suhteen, että ei joudu kokemaan suurta pettymystä.

Kerroimme aiemmin Juliet Jacobyn tilaamasta punaisesta tanssiaispuvusta, joka olikin naisen päällä täysin erilainen kuin kuvan mallin yllä. Nyt Alivia Briggs -niminen neitokainen teki saman virheen tilatessaan itselleen Kiinasta vaaleanpunaisen tanssiaispuvun.

Briggs julkaisi verkkokaupan kuvaamasta puvusta ja hänelle toimitetusta puvusta kuvat, jotka eroavat todella paljon toisistaan. Verkkokaupan puku on väriltään haalea roosa, jonka kirjailut on tehty kauniisti pieniä helmiä ja timantilta näyttäviä kiviä käyttäen. Briggsin saama puku oli kirkas vaaleanpunainen, jonka kirjailut olivat lähinnä valkoisesta langasta tehtyä pitsiä ja satunnaisia helmiä.