Isän refleksit pelastivat – pulkkamäki oli johtaa sairaalaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isät ovat monesti lastensa silmissä vahvoja esikuvia ja kuin lasten omia henkilökohtaisia sankareita. Sankarin asema onkin monesti ansaittu sillä useiden esimerkkien perusteella isät ovatkin juuri ne, joiden salamannopeat refleksit ovat pelastaneet lapset monilta pieniltä haavereilta ja onnettomuuksilta.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten isä pelastaa perheen päivän todella nopealla reagointikyvyllään. Perhe on viettämässä pulkkapäivää mäessä, jonka huipulla äiti kuvaa kamerallaan laskemaan lähtevää tytärtään. Pian alkaa näyttämään siltä, että tytär laskee pulkallaan suoraan edessä olevan taaperon päälle.

Tyttö lähestyy taaperoa hurjaa vauhtia, mutta onneksi isä huomaa tilanteen. Isä saa juuri ajoissa siirrettyä pikkulapsen syrjään asettuessaan itse maalilinjalle. Ennen kuin tytär törmää mieheen mies levittää jalkansa, jolloin tyttö onnistuu pulahtamaan vauhdikkaasti jalkojen välistä.