Lohikäärmeen munia suklaasta – tuleva hittituote?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Valtaisan suosion saavuttanut Game of Thrones -sarja on poikinut mielenkiintoisen oheistuotteen. Herkkumyymälät ympäri maailmaa ovat nimittäin ottaneet myyntiin perinteisten suklaamunien lisäksi lohikäärmeen munia.

Englannissa Selfridges-tavaratalo on vienyt Game of Thrones -villityksen astetta pidemmälle valmistamalla valtavan suklaamunan herkkumyymälöidensä koristeeksi. Lohikäärmeen munista on povattu pääsiäisen hittituotetta ainakin sarjan fanien keskuudessa.

HBO UK -sivuston mukaan Selfridge-tavaratalossa näytillä ollut lohikäärmeen muna on kondiittorien taidonnäyte. Suuri suklaamuna on 56 senttiä korkea ja se painaa kullattuine panssareineen jopa 15 kiloa. Kyseinen muna ei ole myynnissä, mutta vastaavia miniversioita on saatavilla eri herkkupuodeissa ympäri maailman.