Pari harrasti seksiä uimahallissa – raivostui keskeyttämisestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisten tulisi hillitä seksuaaliset himonsa julkisilla paikoilla vähintään silloin, kun paikalla on myös lapsia. Harva myöskään haluiaisi seurata uimahallireissulla toisten intiimipuuhia. Tätä ei Austin Misiak ymmärtänyt.

Floridalainen Austin Misiak oli harrastanut seksiä julkisessa uimalassa, kun uimavalvoja oli huomauttanut miehelle teon olleen epäsoveliasta. Paikalla oli ollut myös lapsia. 28-vuotias mies ei pitänyt, että hänen eroottinen hetki keskeytettiin ja hän yltyi silmittömään raivoon.

Suuttunut Misiak juoksi ympäri uimahallia lasten perässä ja yritti lyödä heitä. Lopulta yksi teinityttö käski miestä lopettamaan öykkäröinnin. Kun Misiak ei uskonut tyttöä, astui hänen 15-vuotias poikaystävänsä esiin ja löi miestä kaksi kertaa nyrkillä. Misiak antautui ja hänet pidätettiin, Nwfdailynews.com uutisoi.