StaraTV: ”Saravon Pekka, Pekka, Pekka, Pekka…” Mansesteri kertoo hittinsä taustan

Haastattelut Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella on juhlittu jo päiväkausien ajan Tapparan kiekkomestaruutta, ja toissapäivänä kaupungin Keskustorilla nähtiin myös kymmenientuhansien ihmisten kansanjuhla. Mestaruusjuhlinta on kiteytynyt paljolti yhden hittikappaleen ympärille, sillä Mansesterin esittämä Saravon Pekka -hitti on noussut menestyksen tunnukseksi.

Stara tapasi kappaleen tehneen Mansesterin Keskustorin mestaruusjuhlissa, jossa kolmikko pääsi itsekin nousemaan lavalle. Mansesteri esitti hitin jättiyleisön edessä yhdessä mestaruusjoukkueen kanssa. Haastattelussa paljastuu esimerkiksi, ettei Mansesteri halua tunnustaa vain yhden joukkueen värejä, vaan liputtaa tamperelaisen jääkiekon puolesta laajemmin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat