Suomen poliisilta hämmentävä vappukuva: ”Varo liskojen yötä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilinen vappujuhlinta ja lämmin kevätkeli saivat suomalaiset liikkeelle, joten poliisilla ja pelastuslaitoksella oli eilisen illan ja viime yön aikana kädet täynnä työtä. Tuttuun tapaan poliisi muistutti juhlijoita jo etukäteen, että juhlia saa, mutta maltillisesti.

Tällä kertaa poliisi julkaisi Facebookissa hauskan kuvan, jossa nähtiin poliisilakkinen lisko. Samalla poliisi varoitti kansalaisia liskojen yöstä.

– Iloista ja rauhallista vappua! Glad Valborg och första maj! Juhlikaa kunnolla mutta ilman meitä ja jättäkää auto kotiin jos otatte juhlajuomia. Ja siitä kaverista kannattaa myös pitää huolta!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat