Twin Peaksin näyttelijälistalla huikeita yllätystähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Murhamysteereistä, kirsikkapiirakasta ja hyvästä kahvista nauttivat televisionkatsojat iloitsivat taannoin, kun ohjaaja David Lynch ilmoitti suositun Twin Peaks -sarjan saavan jatkoa. Uusi sarja saa ensiesityksensä Yhdysvalloissa Showtime-kanavalla vuonna 2017.

Nyt Showtime on paljastanut Twin Peaksin uusien jaksojen mittavan näyttelijälistan. Listalla on peräti 217 nimeä, joista osa on tuttuja alkuperäisestä sarjasta. Osa uusista nimistä tulee kuitenkin varmasti yllätyksenä monille.

Uusina kasvoina sarjassa ovat mukana muun muassa Amanda Seyfried, Michael Cera, Jim Belushi, Monica Bellucci, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, Naomi Watts ja Ashley Judd. Mukana on myös muusikoita, kuten Pearl Jam -rokkari Eddie Vedder ja Nine Inch Nailsin Trent Reznor.

Paluun tekevien tähtien joukossa ovat esimerkiksi Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Sherilyn Fenn, David Duchovny ja David Lynch itse. Monien fanien onneksi myös Pölkkymuorina tunnettua hahmoa esittävä, viime syksynä kuollut Catherine Coulson on mukana uudessa sarjassa.

http://showtimeallaccess.tumblr.com/post/143383037872/weve-concluded-principal-photography-on-the