Uskomaton kokeilu! Iphone muutettiin skeittilaudaksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ammattilaisskeittaaja Aaron Kyro on todellinen tee-se-itse -mies. Aaron tunnetaan Youtube-videoista, joissa hän tekee toimivia rullalautoja muun muassa poisheitetystä taulutelevisiosta ja täysikokoisesta ovesta.

Youtuben Braille Skateboarding -kanavan tuoreella videolla mies saa käsiinsä rikkinäisen iPhone 6 Plus -puhelimen. Aaron päättää puhaltaa laitteeseen uutta elämää muuttamalla sen tietenkin skeittilaudaksi. Tämä tapahtuu liittämällä älypuhelimeen trukit ja renkaat.

Aaron pelkää puhelimen räjähtävän hänen poratessa reikiä sen läpi. Onnettomuuksilta kuitenkin vältytään, ja lopputuloksena on toimiva, minikokoinen rullalauta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat