Iskra Lawrence on tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotiaan Iskra Lawrence -nimisen kaunottaren malliuralle näytettiin aluksi punaista valoa, koska nainen oli muotimaailman mielestä liian suuri. Nyt englantilaisesta Lawrencesta on tullut kuitenkin todella menestynyt plus-kokoisena mallina.

Lawrencella on hyvä ja terve vaikutus nuoriin naisiin, joiden esikuvana hän toimiikin mielellään. Lawrence ei anna hänen vartaloaan tai hänen ihossaan olevaa selluliittia muokata mallikuvia varten, ja juuri aitoudellaan hän onkin saanut paljon seuraajia itselleen.

Lawrencella on Instagramissa yli 1,8 miljoonaa seuraajaa, jotka ihailevat naisen aitoutta ja hänen asennettaan omaa vartaloansa kohtaan. Naisen sosiaalinen media onkin täynnä hyväntuulisia kuvia ja videoita, joissa nainen esittelee rohkeasti omaa vartaloaan.

Uusimmassa People Magazine -lehden kampanjassa nainen houkuttelee muitakin jakamaan rohkeasti oman kokonsa sosiaalisessa mediassa oman vartalokuvan kera. Kampanjan tarkoituksena on näyttää, että oman koon kertoma numero ei pelota henkilöä tai määrittele sitä millainen hän on ihmisenä.

✨?? hope you all had a lovely weekend and are excited for the week ahead. I learnt about 6 years ago that my motivation to workout shouldn't be to try and change to look like someone else or attain the perfect body. Because you are setting yourself up to fail. Now I am my own motivation to be the best I can be. And I set realistic achievable goals that I can feel good about conquering for me ?✨? #iskralawrence #everyBODYisbeautiful a look from my @lookmagazine shoot you can get my cover May 3rd in the UK? hair by @heathmassihair make up @athena_skouvakis styling @chloefashed bikini @primark ?. (Btw I tag my current location not the location of the pic as I can't always post on the day so sometimes post a week or even month later) ?

Kuva, jonka ?iskra✨ (@iamiskra) julkaisi