Lady Gaga asteli gaalaan ilman housuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen jalkapallokauden huipentuma NFL Super Bowl pelattiin 50. kerran helmikuussa, jolloin Denver Broncos selvitti tiensä mestaruuteen voittamalla vastustajansa Carolina Panthersin. Poptähti Lady Gaga sai kunnian laulaa ottelussa kansallislaulun.

Sittemmin Lady Gaga on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän asteli punaiselle matolle Met Gala -tapahtumassa. Laulajatar oli jättänyt suosiolla housut pukematta, sillä hän poseerasi kuvaajille erittäin niukassa asussa.

Muutama vuosi sitten Lady Gaga aiheutti lähes päivittäin ihmetystä julkisuudessa esiintymällä kerta kerralta paljastavammissa ja erikoisemmissa asuissa. Lopulta enää yksi intiimipaika oli paljastamatta, mutta samoihin aikoihin laulajatar muutti tyyliään taas hieman konservatiivisemmaksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash