Puff Daddy lopettaa musiikkiuransa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suuresta suosiosta 90-luvulla nauttinut räppäri, tuottaja ja liikemies Sean Combs tunnetaan lukuisilla nimillä, kuten Diddy, Puff Daddy ja P. Diddy. Tähti valmistautuu parhaillaan tuoreen No Way Out 2 -levynsä julkaisuun.

Nyt New Yorkista kotoisin oleva tähti on yllättäen ilmoittanut lopettavansa musiikin tekemisen. Miehen mukaan tuleva No Way Out 2 tulee olemaan hänen viimeinen albuminsa. Tämän jälkeen Diddy tulee kesittymään musiikin sijaan näyttelemiseen.

– Aion julkaista viimeisen levyni ja keskittyä sen jälkeen täysillä elokuviin. Haluan lopettaa musiikkiurani huipulla, ja albumin julkaiseminen on hyvä hetki tehdä se, Diddy kuvailee Cigar Aficionado -lehdelle.

Pitkään viivästyneen No Way Out 2 -levyn odotetaan ilmestyvän vuoden 2016 aikana. Levy on jatkoa Diddyn vuonna 1997 ilmestyneelle No Way Out -hittilevylle.