Suomen pikaruokaketjut järjestykseen – tässä suosituin!

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikaruoka rantautui Suomeen jo vuosikymmeniä sitten, kun Tampereelle avattiin maamme ensimmäinen Burger King vuonna 1983. Vuotta myöhemmin samalla paikalla avasi Suomen ensimmäinen McDonald’s. Noista ajoista ruokakulttuuri on muuttunut täysin, ja myös Burger King teki viimein odotetun paluun Suomeen.

Stara Gallup Pikaruoka
Stara Gallup Pikaruoka

Nyt Stara kysyi lukijoiltaan mikä on heidän mielestään paras Suomessa toimiva pikaruokaketju. Äänestys oli yllättävän tasainen, sillä yksikään ketjuista ei saanut murskavoittoa. Voittajaksi selvisi kuitenkin suomalaisuutta korostava Hesburger, joka sai 29 prosenttia äänistä. Toiseksi sijoittui Subway 25 prosentin äänisaaliilla.

Kolmen parhaan pikaruokaketjun joukkoon pääsi myös McDonald’s 18 prosentin äänisaaliilla. Sen jälkeen suosituimmiksi rankattiin Burger King 17 prosentin ja Kotipizza 11 prosentin äänimäärillä. Äänestykseen osallistui yhteensä 4.786 Staran lukijaa.