Kylie Jenner artistina – vieraili räpkappaleella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen kuopus Kylie Jenner on 18-vuotiaaksi ehtinyt tekemään paljon. Oman muotivaatelinjan ja meikkien suunnitteleminen ovat olleet naiselle realitytähteyden lisäksi vasta alkusoittoa. Nyt nainen on astunut varovaisesti myös musiikkialaa kohti.

Keskiviikkona Kylie yllätti monet kun kävi ilmi, että nainen oli ollut laulamassa studiossa. Tuottaja Burberry Perry julkaisi räppäri Lil Yachtyn kanssa Beautiful Day -nimisen kappaleen, jossa myös Kylie Jenner kävi laulamassa pienen osuuden.

Jennerin lisäksi kappaleella laulavat myös Justine Skye ja Jordyn Woods. Jennerin laulusuorituksesta voisi antaa kriittistä palautetta, mutta nuori nainen näyttää itsekin ottaneen kappaleen enemmän huumorin kannalta. Laulaessaan Jenner naureskelee pyytää kuulijoilta anteeksi pahoitellen omaa ensimmäistä laulusuoritustaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat