50 vuotta täyttävä Janet Jackson on raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Janet Jackson keskeytti maailmankiertueensa keväällä, jolloin hän ilmoitti haluavansa keskittyä perheensä suunnittelemiseen. Nyt ET Online uutisoi, että laulajakaunotar on raskaana ja odottaa miehensä Wissam Al Manan kanssa heidän ensimmäistä lastaan.

Kaikki eivät välttämättä pidä lapsen yrittämistä tai raskaaksi tulemista enää Jacksonin iässä mahdollisuutena, mutta Jackson on kertonut aina haluavansa perheen joko adoptoimalla tai synnyttämällä lapsen itse. Nyt näyttää siltä, että Jackson voi vielä itse niin hyvin, että jälkimmäinen näistä vaihtoehdoista onkin toteutumassa.

49-vuotias Janet Jackson juhlii 50-vuotissyntymäpäiviään vielä tässä kuussa täyttäessään pyöreitä 16. toukokuuta. Jackson on kertonut ihmisten kommentoivan hänelle jatkuvasti, että hänestä tulisi hyvä äiti, minkä vuoksi laulajatar myös itse haluaa uskoa pystyvänsä siihen.