Muistatko Kate Uptonin? Näin kurvikas hän on nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Upton on noussut viime aikoina otsikoihin aikaisempaa harvemmin. Sports Illustrated -lehden uimapukunumerostakin tunnettu povipommi nähtiin vielä viime vuonna lähes päivittäin rohkeissa kuvissa, mutta sitten Upton jätti rohkeat kuvat.

Nyt miljoonien miesten päiväuni on kuvattu osallistumassa MET Gala -tapahtumaan, jonka punaiselle matolle hän asteli upeassa glamouria tihkuvassa asussa.

Mallintöiden ohella Kate Upton on innostunut viime vuosien aikana myös näyttelemisestä. Tähti tullaan näkemään ensi vuonna The Layover -komediaelokuvassa. Uptonin ohella elokuvassa esiintyy toinen muodoistaan tunnettu tähti, True Detective -sarjasta tuttu näyttelijä Alexandra Daddario.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash