Twilight-tähti Kristen Stewart erosi – lesbosuhde ohi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kristen Stewart alkoi seurustelemaan pitkäaikaisen ystävänsä Stephanie Sokolinskin kanssa, mutta suhde ei Daily Mail -lehden mukaan kestänytkään paria kuukautta kauempaa. Pari näytti vielä hetki sitten hyvin rakastuneelta suudellessaan avoimesti paparazzien kuvatessa, mutta nyt pari on kuitenkin eronnut.

Splash
Splash

26-vuotias Stewart ehti seurustelemaan Soko-taiteilijanimellä tunnetun 30-vuotiaan ranskalaislaulajattaren kanssa useita kuukausia ennen kuin suhde ajautui karille. Ennen erouutisia näyttelijätär nähtiin Met Gala -tilaisuudessa, jossa myös hänen entinen poikaystävänsä Robert Pattinson oli kihlattunsa FKA Twigsin kanssa.

Yllättäin julkaistu tieto erosta ei välttämättä Stewartin lähipiirin mukaan ole kuitenkaan lopullinen ratkaisu. Ystävien mukaan Soko ja Stewart saattavat vielä palata joskus myöhemmin yhteen jos heidän tiensä kohtaavat.