Morsiusneidot-elokuvan kaunotar bikineissä rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saturday Night Live -sketsisarjasta tuttu näyttelijätär Kristen Wiig nähtiin taannoin Suomenkin valkokankailla Morsiusneidot-elokuvassa. Suosikkikoomikko näytteli lisäksi Twilight-tähti Kristen Stewartin rinnalla elokuvassa Adventureland.

Nyt Kristen on bongattu rannalla Havaijilla, jossa hän nautti lomastaan yhdessä poikaystävänsä kanssa. Wiig oli sonnustautunut luonnollisesti bikineihin.

Kristen Wiig teki elokuvadebyyttinsä vuonna 2007 elokuvassa Paksuna, jonka päätähtinä nähtiin Katherine Heigl ja Seth Rogen. Hän on myös toiminut ääninäyttelijänä animaatioelokuvassa How To Train Your Dragon. Aiemmin tänä vuonna koomikko sai tunnustusta työstään, sillä hänet nimettiin Vuoden naiskoomikoksi. Tähti nimettiin myös äskettäin PETA-järjestön seksikkäimpien kasvissyöjien joukkoon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash