Mies sekoitti naisen meikkiin itseruskettavaa – seuraus ei enää naurattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reuben ja Rebekah ovat pariskunta, joka pitää toistensa kustannuksella pilailemisesta. Pariskunta pitää yhdessä ReuBekah Vidz -nimistä YouTube-kanavaa, joka perustuu sille, että nainen ja mies tekevät jatkuvasti toisilleen erilaisia piloja.

Piloista on tullut kostamisen loputon kierre, joka on saanut jälleen jatkoa naisen joutuessa karmivan pilan kohteeksi. Reuben on sekoittanut naisen meikkivoiteeseen itseruskettavaa ainetta, minkä vuoksi naisen kasvot ovat päivän aikana värjääntyneet oranssiksi.

Videolla nähdään miten mies tyhjentää meikkivoidepullon sisällön lautaselle ja sekoittaa siihen itseruskettavaa. Nainen on tietenkin raivoissaan kuullessaan mitä mies on mennyt tekemään. Toivottavasti Rebekah ei ollut kovin kiintynyt meikkituotteeseensa, koska hän joutuu menemään uudelleen meikkiostoksille tämän pilan seurauksena.