Näin ihmiset hermostuvat ratissa – tunnistatko itsesi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Coloradossa asuva muusikko ja YouTubessa videoblogia pitävä mies demonstroi aikoinaan hauskasti erilaisia ihmisiä, jotka laulavat autossa omalla tyylillään. Nyt Chad Neidt on näyttänyt uudella videollaan millä eri tavoilla ihmiset näyttävät hermostumisensa auton ratin takana.

Liikenne saa monet rauhallisetkin ihmiset hermostumaan nopeasti. Hitaasti etenevä liikenne ja liikenesääntöjä vääriin noudattavat ihmiset voivat saada muut kuskit raivostumaan ratin takana hyvinkin nopeasti. Nyt Chad Neidt on kuvannut videolle 15 yleisintä hermostumistyyppiä, joista jokainen voi tunnistaa omansa.

Moni ihminen pystyy samaistuman miehen tekemään videoon ja tunnistamaan oman käytöksensä siitä. Useampi on varmasti syyllistynyt yhteen tai useampaankin käytösesimerkkiin, joita mies videolla näyttää. Yleisimpiä ovatkin varmasti tuomitsevat kuskit, käsieleitä näyttävät ja ääneen kiroilevat kuskit sekä jatkuvasti torvea soittavat kuskit.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.